KOCAELİ'de Yetkinin Adı Yeniden SAĞLIK-SEN...
18 Mayıs 2016, Çarşamba

4 bin 100 üye sayısına ulaşan Kocaeli Sağlık–Sen, yetki sürecini yine birincilikle bitirdi.

 

 

 

 

 

Kocaeli’de yetkinin adı yeniden Sağlık-Sen

Yönetime 2012 yılında 2 bin 700 üye sayısı ile merhaba diyen Kocaeli Sağlık- Sen, 2016 yılında 4 bin 100 üyeye ulaşarak yine sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tercihini kazanarak kentin yetkili sendikası oldu. Kocaeli Sağlık- Sen Şube Başkanı Kerem Özgüler, üye çalışanlarının sendikanın asıl sahibi olduğunu kaydederek” Seçim sürecinde sendikanıza sahip çıkıp yüzde yetmiş oranında bir katılımla sendikanıza yol çizdiniz. Bu sendikanın asıl sahibi sizsiniz. Kendinize ait hizmet binasıyla, çokça takip edilen site ve sosyal medya hesaplarıyla sizin en rahat ulaşabileceğiniz sendikanız sizin evinizdir” ifadelerini kullandı.   

4 BİN 100 ÜYE SAYISINA ULAŞILDI

Kocaeli Sağlık Sen Şube Başkanı Kerem Özgüler, yönetime başladığında şubenin Aralık 2012 üye sayısının 2 bin 700 olduğunu ifade ederek”  Sizlerin gayretinizle bu sayı Mayıs 15 ‘de 3 bin 170 e çıktı. Bir sonraki yetki sürecinde yine üye sayısını artırarak 3 bin 330’e, 2015 yetki sürecinde 3 bin 610’a çıkardınız. Bugün ise 2016 Mayıs ayında üye sayımızı 4 bin 100 ‘e ulaştırdınız. Üye sayısı konusunda da tarih yazdınız. “ diyerek sendika üyelerini ve yöneticilerini kutladı.

“DERTLERİNİZLE DERT EDİNDİK”

Sendika üyelerinin mutluluklarıyla mutlu olduklarını, dertleriyle dert edindiklerini ifade eden Özgüler” Sorunlarını çözdüğümüzde manevi haz aldığımız kıymetli üyelerimiz, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Nasıl ki, biz her zorluk da sizin yanınızda olduğumuz gibi… Her ziyaretimizde bize teveccüh gösterip elimizi hiç boş çevirmeyerek, Sağlık-Sen’ e güç verdiniz. Bizim de her mutluluğunuzu, üzüntünüzü ve kederinizi paylaşıp sizlere güç kuvvet olduğumuz gibi” şeklinde konuştu. Özgüler, Şube yöneticilerinin sendikanın, şubemin sahadaki yüzü olduklarını belirterek “Sahanın tüm istek ve beklentilerini şube yönetimine bu vasıta ile genel merkeze ilettiniz. Birçok sorunun çözülmesine sebep oldunuz. Üç yıllık süreçte tarihi gelişmelere şahitlik yaptınız” dedi.

YENİLMEYE MAHKUM SENDİKA

Şube Başkanı Özgüler, sözlerine şöyle devam etti” Bizleri malum sendika diye eleştiren, çalışanlarımıza yalan yanlış bilgiler ve karalamalara adeta kandırdığını sanıp belki de üye alan “Yenilmeye Mahkum” sendika. Sen çalışanların gözünde kaybetmeye mahkumsun. Milletin vicdanında da kaybetmeye mahkumsun, nasıl tüm hizmet kollarında, nasıl tüm illerde, nerdeyse tüm kurumlar da yetkiyi kaybettiğin gibi. Bizler çalışanlarımızın özlük ve mali haklarının düzelmesi için, ülkemizin refahı, çocuklarımızın geleceği için mücadele ederken buna mani olmaya çalışarak çalışanların da, ülkenin de enerjisini boşa harcayan kaybetmeye mahkum sendika. Artık çalışanlar senin gerçek yüzünü gördü.” şeklinde konuştu.

“HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İÇİN”

Sendika olarak kendi yaptıklarımıza odaklanıyoruz diyen Özgüler” Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın hududunu çizdiği yoldan genel merkezimizin şubelerle, sahadan gelen beklentilerle, belirlediği politikalarla, yolumuza yılmadan devam ediyoruz. Arkada hoş bir seda bırakmak en büyük hedefimiz. Bu hedefe giderken yetki süreçleri yaşıyoruz, 4 bin 100 üye sayısı olarak tarihi rekorlar kırıyorsunuz. Emeği geçen tüm teşkilatımız ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

PAYLAŞ :