KOÜ Hastanesi Çalışanlarımız ile Kahvaltıda Buluştuk...
15 Ocak 2018, Pazartesi

Sağlık-Sen Kocaeli Şubemizin Organizasyonu ile Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi çalışanlarımız ile İzmit Beyaz Yalı Restaurant’ta Kahvaltıda bir araya geldik.

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Sn. Zeki AYGÜN, Sn. Radiye Sezer KATIRCIOĞLU, Sn. Sami ÇAKIR, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol ERGÜNEY, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Sekreteri Murat KOLAY, Kocaeli Üniversitesi Hastane Müdürü Hakan BEKAR, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Mustafa ÖRNEK ve 350 Sağlık Çalışanımızın katıldığı programımızda konuşan Şube Başkanımız Erdal YILDIRIM;

Yaklaşık bir yıl önce görevi devraldığımızda 3700 olan üye sayımızı Ocak 2018 itibari ile 4200 üyeye çıkardık. Sizlerden aldığımız güç ve desteklerinizle daha iyi noktalara geleceğimize inancımız sonsuzdur.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ve daha güvenli bir geleceğe kavuşması için hizmet üretiyoruz. Bu doğrultuda tüm çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyor, Mutlu Çalışan Memnun Hasta prensibiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Üniversite hastanelerimizde çalışanlarımızın sorunlarını her platformda dile getiriyoruz. “Toplu sözleşmede, ek ödeme kesintilerinin giderilmesi gibi kazanımlar elde ettik. Bir nebze de olsa, izinlerden kesilen ek ödemelerin kesilmesinin önüne geçtik. Ancak, gerek üniversitelerin özerk yapısı gerekse her üniversitenin kendi şartları gereği birçok sorun yaşanıyor. Sağlık-Sen olarak, bunların çözümü ve sorunların daha fazla yaşamaması için mücadele ediyoruz.

Malumunuz İslam dünyası üzerinde büyük oyunlar oynanmakta. Ülkemizde başta FETÖ terör örgütü olmak üzere, birçok zorlu süreçlerden geçmektedir. Bizler “Uyanık olacağız, bir olacağız, diri olacağız, bir ve beraber olacağız” ülkemiz için mücadele edeceğiz şeklinde konuştu.

Program sonunda sağlık çalışanlarımızın sorularını tek tek cevaplayan Genel Başkan Yardımcımız Mustafa ÖRNEK; Sağlık-Sen olarak Üniversite hastanelerinde çalışanların sorunlarının çözümü için mücadele ediyoruz. Üniversite hastanelerimizde çalışanların döner sermaye, yer değişikliği sorunları ve özellikle personel istihdamı noktasında sıkıntılar yaşanmaktadır. Aynı zamanda çalışanların ciddi bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu da biliyoruz. Bu konuda özellikle üniversitelerin maddi anlamda yeniden yapılandırılması, maddi destek verilmesi gibi konuların da gündeme gelmesini bekliyoruz, dedi.

Programımızda bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Milletvekillerimize, Kocaeli İl Sağlık Müdürümüze, KOÜ Hastanesi Yönetimine, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Mustafa ÖRNEK ve Sağlık-Sen Ailesinin değerli üyelerine sonsuz teşekkürler…




PAYLAŞ :