Başiskele Üyelerimizle Kahvaltıda Biraraya Geldik...
19 Mart 2018, Pazartesi

Başiskele İlçemizdeki Üyelerimiz ile Ilıca Restaurantta Kahvaltıda biraraya geldik. Kahvaltıda konuşan Şube Başkanımız Erdal YILDIRIM;

Öncelikle 103 yıl önce bugün Çanakkale’de Destan yazan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün ülkemizin güvenliği için başta Afrin olmak üzere terörle mücadele eden Mehmetciğimizin Allah yardımcısı olsun.

Bir yıl önce görevi devraldığımızda 3700 olan üye sayımızı yetkide 4300 üyeye çıkardık. Sizlerden aldığımız güç ve desteklerinizle daha iyi noktalara geleceğimize inancımız sonsuzdur.

Sağlık çalışanlarımızın artık Sağlıkta Dönüşüm döneminde karşılaştığı sorunları daha fazla yaşamaması için mücadele ediyoruz. “Ücret dağılımındaki adaletsizlikler, aile ve sosyal hayatını bitiren iş yükü, nöbetler, başta şiddet olmak üzere sağlığı ve güvenliğini tehdit eden riskleri tekrar yaşamak istemiyoruz.” Sağlıkta gelişim ve kalite dönemi sağlam bir temele oturtulmak isteniyorsa, önce sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülerek işe başlanması gerekmektedir. Sağlık çalışanları olarak hakkımız olmayanı talep etmiyoruz, sağlık hizmetlerinin yüksek riskli meslek grubunda olduğundan diğer meslek mensuplarına verilen yıpranma payının sağlık çalışanlarına da verilmesini için çalışıyoruz. Döner sermaye konusunda yaşanan adaletsizliğe de, adaletli bir performans sisteminin de hayata geçirilmesi ile Ek ödemelerin emekliliğe yansıması en önemli mücadelemizdir.

Konuşmalarıma son verirken, programımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Sağlık-Sen Ailemizin siz değerli üyelerini ve tüm katılımcılarımızı saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

PAYLAŞ :